Lucrarea cu titlul “Soluții în interpretarea legislației fiscale” (stoc limitat)

Sub egida Camerei Consultanților Fiscali din România a fost elaborată și publicată la Editura Best Publishing lucrarea, în două volume, cu titlul “Soluții în interpretarea legislației fiscale”. Autorii acestei lucrări sunt doi consultanți fiscali cu o vastă expertiză și activitate îndelungată în cadrul unor direcții de specialitate importante din Ministerul Finanțelor Publice, respectiv domnul Ion Capdefier și domnul Florin Preda.

Lucrarea pune la dispoziţie o cazuistică fiscală diversă, analizată prin prisma soluţiilor adoptate de instanţele de judecată, cu un grad ridicat de accesibilitate a problematicii. Sunt prezentate soluţiile şi motivările Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal, precum şi ale Curţilor de apel din ţară investite cu soluţionarea cauzelor. Totodată, sunt prezentate şi decizii ale organelor de soluţionare a contestaţiilor din cadrul Ministerului Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, cele două volume prezentând cele mai relevante decizii, selectate din peste zece mii de capete de cerere din cuprinsul contestaţiilor depuse.

Sunt prezentate 374 cazuri şi soluţii, pentru fiecare cauză supusă soluţionării, autorii arătând, în principal, situaţia de fapt constatată de organele de control fiscal sau vamal, susţinerile contribuabililor contestatori, definirea cauzei, considerentele bazate pe actele normative invocate de părţi – aplicabile în cauză - precum şi soluţia adoptată.

 

Anul aparitiei: 2014

Editura: Best Publishing

Dimensiuni: A4

Tip coperta: brosata

Nr. volume: 2

Nr. pagini: 1466

 

Cartea poate fi achiziționată direct de la sediul Camerei Consultanților Fiscali, str. Alecu Russo nr.13-19, et. 4 ap. 9, sectorul 2, București sau pe bază de comandă scrisă, cu livrare prin curier, la adresa de e-mail: office@ccfiscali.ro.

Prețul celor două volume este de 250 lei, la care, în cazul livrărilor prin curier, se adăugă și cheltuielile de transport.

Informații suplimentare la telefon 021.310.60.93.